Cursussen op afstand:  ***   UWTH Level 1  ***   The Board of Knowledge 1 en 2  ***   The Board of Knowledge 3  ***   The Board of Angels  ***   Angelic Healing with Gemstones  ***   The beyond 1, 2, 3, 4, 5  ***   New Earth Teachings 1 t/m 9  ***  
Centrum Aardeschool Aardeschool.nl Bezuidenhout 1
5427 ER Boekel
Tel: 0492 - 321198
info@aardeschool.nl

Spirituele groei

Spirituele workshop met Jhadten Jewall

Jhadten Jewall; Transcendentie
Workshop Jhadten Jewall “Transcendentie”
Zaterdag 27 en zondag 28 maart 2021    Virtueel via Zoom
 

Transcendentie

Alle karma oplossen met Moeder Aarde

Om een nieuwe wereld te creëren!

Op 21 december 2020 zijn we een heel nieuw niveau van evolutie ingegaan, nadat we het Aquariustijdperk volledig zijn binnengegaan! Daarom is het tijd om al het karma met Moeder Aarde op te lossen, zodat we vrij zijn om onze volledige creatieve krachten te gebruiken om de Droom die Moeder Aarde heeft te manifesteren. Dat is onze Droom, de vervulling van onze Missie en Doel op de Aardse niveaus op deze tijd. De COVID-19 pandemie heeft verschillende effecten op ons gehad bij de voorbereiding op deze tijd: dat wil zeggen we worden geconfronteerd met ons consumentisme (koopziekte) en onze toewijding aan materialisme, we leren meer medeleven te hebben met onze medemensen, we reizen minder en creĆ«ren minder vervuiling, zelfs industrieën laten een vermindering van hun uitstoot zien, we worden gedwongen onze sterfelijkheid en kwetsbaarheid onder ogen te zien en te ontdekken wat en wie echt van waarde en belangrijk voor ons is, we leren creatief te zijn in het vervullen van onze missies en een diep gevoel van dankbaarheid te ontwikkelen voor de digitale wereld die we hebben gecreëerd, om maar een paar effecten te noemen.

Hoewel er uit deze tijd nog veel meer inzichten kunnen worden verzameld, is het voldoende om te zeggen dat het er allemaal is geweest om ons voor te bereiden op een andere realiteit. Ondertussen hebben we geleerd dat we alle trauma's uit onze DNA-structuren kunnen verwijderen om de hogere frequenties van onze ziel te kunnen belichamen, om onze missie en ons doel zowel persoonlijk als op collectief zielengroepniveau te vervullen. Tijdens COVID-19 hebben we ook een nieuwe energie ervaren die voortkomt uit de natuur en dus ook voortkomt in ons eigen lichaam. We beseffen dat we door de hogere vibraties van de ziel een nieuwe immuniteit voor ziekte, lijden en pijn kunnen creëren. Deze nieuwe natuurbeleving en de nieuwe energie die voortkomt uit de Aarde, uit Moeder Gaia, uit de Goddelijke Vrouwelijke energieën van onze ziel, geeft aan dat we nu een hogere frequentie van onze ziel kunnen belichamen. Stelt u zich eens voor hoe hoog onze vibratie zou moeten zijn om de effecten van COVID-19 teniet te doen! Maar dat is misschien wel het doel om ons wakker te schudden, om ons te motiveren om boven alle mogelijkheden van infectie, ziekte, wantrouwen, verdeeldheid uit te stijgen.

Ons doel moet zijn om met elkaar en de aarde in harmonie, heelheid, veiligheid, vrede en overvloed voor iedereen te leven. De levendige onbalans van arm en rijk in elk land van de wereld, maar ook tussen landen van de wereld is schokkend, vooral als we bedenken dat er echt genoeg is voor iedereen. Echter, om dit op wereldschaal te veranderen, laat ons weer zien welke kracht en toewijding nodig zijn, en opnieuw is de COVID-19 ervaring een mondiaal fenomeen dat schreeuwt om er een einde aan te maken. Toch is de beweging naar dit doel gegarandeerd, zeker, stabiel, onvermijdelijk en vol vertrouwen!

We zijn een nieuw tijdperk ingegaan dat vraagt om nieuwe waarden. Als we al onze energie steken in het creëren van deze nieuwe wereld, kan deze beweging worden versneld. Is er op dit moment een activiteit in de wereld die belangrijker is dan deze?

Om te beginnen met het oplossen van al het karma dat we met Moeder Aarde hebben opgebouwd door vervuiling en vernietiging, hebzuchtig gebruik van fossiele brandstoffen, enzovoort is het begin van de ascensie naar een nieuwe vrijheid. Als we dit karma hebben opgeruimd, kunnen onze energiesystemen deze hogere frequenties van heelheid, harmonie, vrede en overvloed belichamen. We hebben in 2020 ervaren dat we via Zoom-meetings efficiënter, zo niet effectiever kunnen werken. Door dit werk kunnen we meer mensen op wereldschaal betrekken. Het geschenk van onze nieuwe digitale technologie is om nauwer samen te werken op wereldschaal. Laten we dit gebruiken voor het welzijn van Moeder Aarde en de mensheid!

We gaan ook de lichtstad Oss activeren!

Namaste!

Klik hier voor aanmelden of meer informatie opvragen


Soul Readings en je zielspotentie.
Deze readings geven informatie over je ziel, de reden waarom zij is geïncarneerd en hoe je jezelf het best kan focussen op de missie van je ziel.

De soul readings zijn persoonlijk en duren ongeveer 1 uur.
Van uw reading wordt een CD-opname gemaakt.
De kosten voor een soul reading zijn € 175,-.

Meer informatie vindt u ook op: https://sacredspaces.net/product/soul-reading/

Klik hier voor aanmelden of meer informatie opvragenWie is Jhadten Jewall
Jhadten Jewall Jhadten Jewall (*Canada, 1951) studeerde talen, literatuur, filosofie en onderwijs in Basel. Hij woonde 10 jaar in Zwitserland en 8 jaar in Japan. Naast docent aan universiteiten, bestudeerde hij Zen en verdiepte zich in de metafysica van kristalhealing, sjamanisme, energetische healing vormen en werken met de aboriginal cultuur. Hij channelt de energie en vibraties van groepen om toekomstige structuren in de mensen te activeren.
Jhadten leeft in Canada, geeft over de hele wereld workshops, begeleidt spirituele reizen, is een begaafd sound healer, produceert meditatie-opnames en maakt persoonlijke readings. Hij heeft veel humor, is niet dogmatisch en benadrukt de noodzaak om in alles je persoonlijke waarheid te volgen.
Jhadten zet zich in voor evolutie in vrede en heelheid van de mensheid. De eerste stap naar dat doel is persoonlijk bewustzijn en focus. Hiervoor gebruikt hij Soul Essence Readings, Soul Portraits, geleide meditaties, spirituele reizen en workshops.


Activatie van de 17 chakra's

17 chakra systeem 17 chakra systeem

Een van de eerste dingen die Jhadten ons bracht is het 17 chakra systeem. Deze is door Jhadten Jewall in 1994 aan de mensheid gegeven via een channeling van de Elohim.
De energie bouwt u op door verbinding te leggen met de aarde en de zon en energie daarvan in en daarnaar uit te ademen.

De uitgebreide meditatie kunt u bestellen op http://sacredspaces.net/product-category/products-cd/.


Activatie van de City of Light Oss, NL
City of Light Oss, NL