Cursussen op afstand:  ***   UWTH Level 1  ***   The Board of Knowledge 1 en 2  ***   The Board of Knowledge 3  ***   The Board of Angels  ***   Angelic Healing with Gemstones  ***   The beyond 1, 2, 3, 4, 5  ***   New Earth Teachings 1 t/m 9  ***
Centrum Aardeschool Aardeschool.nl Bezuidenhout 1
5427 ER Boekel
info@aardeschool.nl

Spirituele groei

Spirituele workshop met Jhadten Jewall

Jhadten Jewall; Nieuwe Goddelijke Stralen
Workshop Jhadten Jewall “De nieuwe goddelijke stralen”
Zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2022

De nieuwe goddelijke stralen

Nieuwe paden van spirituele groei

Op de zomer zonnewende 2022 stegen energieën ten top, wat ons bewust maakte dat onze ziel toegang kreeg tot hele nieuwe goddelijke stralen., Als mensen hun leven hervatten na Covid, merken we dat dingen dramatisch zijn verschoven en dat de nieuwe werkelijkheid heel weinig lijkt op de oude. Er zijn enkele heel subtiele en dramatische veranderingen. Die zijn allemaal te wijten aan de nieuwe frequenties die we nu onderzoeken

Net zoals we hebben vertrouwd op het 7 chakra -systeem tot de harmonische convergentie, wordt ons nu gevraagd om duidelijker verbinding te maken met de aardrijken en verschillende lagen lichaamsbewustzijn, om hogere frequenties van de ziel te belichamen om deze hogere frequenties toe te staan dagelijks door ons heen te werken en onze realiteit te transformeren. Kristallen hebben ons geholpen om dit te doen. In dit jaar worden we geleid om te werken met kristallen met een bepaalde vorm, geometrie, kleur en kwaliteit om deze hogere frequenties van onze ziel te belichamen ..... deze kristallen zijn meestal niet bekend of althans niet algemeen bekend: zoals i.e. uranospinite, penfieldite, erythrite, proustite, anglesite, osumilite etc. Toch zijn het deze zeer unieke en zeldzame stenen die ons helpen verbinding te maken met deze nieuwe hogere frequenties van onze ziel. Dus terwijl we verbinding maken met hogere genezingskwaliteiten, willen we misschien verbinding maken met brochaniet in plaats van Aventurine of Jade. Traditioneel bekende mineralen zijn nog steeds geldig, maar we vinden meer resonantie met deze nieuwere onbekende stenen.

Dit leidt ons ook naar nieuwe spirituele paden en groei ervaringen. In deze workshop proberen we contact te maken met deze nieuwe mineralen en de groeimogelijkheden en nieuwe spirituele paden te ontdekken waarop ze ons kunnen begeleiden. Een avontuur voor geest, ziel, lichaam en hart! Genieten van! Namaste!.

In deze workshop zullen we de Lichtstad Sevenum activeren, want daar worden de energie van de nieuwe goddelijke stralen voor heel Nederland vastgehouden. We zullen meditatie, initiatie en klinken gebruiken om de nieuwe energieën te ervaren en ze op leuke en speelse manieren volledig te belichamen.

Komt allen.

Namaste!

Klik hier voor aanmelden of meer informatie opvragen

Soul Readings en je zielspotentie.
Deze readings geven informatie over je ziel, de reden waarom zij is geïncarneerd en hoe je jezelf het best kan focussen op de missie van je ziel.

De soul readings zijn persoonlijk en duren ongeveer 1 uur.
Van uw reading wordt een CD-opname gemaakt.
De kosten voor een soul reading zijn € 175,-.

Meer informatie vindt u ook op: www.sacredspaces.net

Klik hier voor aanmelden of meer informatie opvragen

Wie is Jhadten Jewall
Jhadten Jewall Jhadten Jewall (*Canada, 1951) studeerde linguïstiek, literatuur, filosofie en onderwijs in Basel. Hij woonde 10 jaar in Zwitserland en 8 jaar in Japan. Hij gaf er les aan de universiteit, studeerde Zen en ging diep graven in de metafysische wereld van kennis. Zijn training in de metafysische wereld omvatte kristal-healing, shamanisme en verschillende vormen van trillinggebaseerde healing, alsook het werken met de aboriginal-cultuur. Hij heeft ook geleerd om te channelen voor groepen en aan hun trilling te werken om de structuren van de toekomst van binnen uit te activeren.
Jhadten leeft in Canada, geeft wereldwijd les en gidst groepen tijdens reizen naar heilige plaatsen. Hij is een uitstekend klankheler (sound healer) en maakte verschillende CD's met dit onderwerp. Jhadten is een getalenteerd workshopleider met heel veel humor. Hij weet te onderwijzen zonder dogma’s en ondersteunt ieders zoektocht naar de persoonlijke waarheid. Jhadten neemt intuïtief energie waar en heeft geleerd deze in illustraties dicht te benaderen.
Jhadten zet zich in voor evolutie in vrede en heelheid van de mensheid. De eerste stap naar dat doel is persoonlijk bewustzijn en focus. Hiervoor gebruikt hij Soul Essence Readings, Soul Portraits, geleide meditaties, spirituele reizen en workshops.

Activatie van de 17 chakra's

17 chakra systeem 17 chakra systeem

Een van de eerste dingen die Jhadten ons bracht is het 17 chakra systeem. Deze is door Jhadten Jewall in 1994 aan de mensheid gegeven via een channeling van de Elohim.
De energie bouwt u op door verbinding te leggen met de aarde en de zon en energie daarvan in en daarnaar uit te ademen.

De uitgebreide meditatie kunt u bestellen op http://sacredspaces.net/product-category/products-cd/.

Activatie van de City of Light Sevenum, NL
City of Light Sevenum, NL